Waarom kopen bij deWatersportwinkel.nl

Advies

U koopt niet alleen voordelig bij dewatersportwinkel.nl, maar u bent ook verzekerd van gedegen kennis en vakmanschap van ons personeel en monteurs. Op ons hoofdkantoor zijn onze technische mensen altijd stand-by om uw vraag met betrekking tot de aan te schaffen/aangeschafte apparatuur te beantwoorden. Bovendien kunnen wij u gericht adviseren bij de aankoop van uw nieuwe apparatuur.

Reparatie-/Inbouwmogelijkheden

Wij repareren niet alleen artikelen die gekocht zijn bij dewatersportwinkel.nl. Uiteraard kunt u een monteur van ons laten komen om naar uw storting/defect te komen kijken.

Let op: wij bouwen alléén apparatuur in die gekocht is bij dewatersportwinkel.nl of bij Jongkind Service Medemblik.

Ons bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in scheepselektronica en randapparatuur. Alle garanties worden door onze importeurs/leveranciers gegarandeerd.

Service

Hierin onderscheiden wij ons van de andere watersportwinkels. Wij kunnen u te allen tijde service aanbieden op locatie. Ligt uw boot in Medemblik? Dan komen wij zonder voorrijkosten bij u langs om de storing op te nemen. Op locaties buiten Medemblik brengen wij de gereden kilometers in rekening.

Online shop

Het winkelen bij dewatersportwinkel.nl is de meest flexibele manier van winkelen omdat u bij ons altijd meerkeuze mogelijkheden heeft om uw artikel zo aantrekkelijk mogelijk te bestellen.

De prijzen zijn inclusief BTW.

Bij besteding vanaf € 250,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Staat uw product er niet tussen?

Neem contact met ons op en wij zullen u  voorzien van een scherpe offerte.