Navigatieverlichting

Navigatieverlichting

Op het water is zichtbaarheid een belangrijk gegeven. Overdag varen bij helder zicht is geen probleem maar bij het verslechteren van de weersomstandigheden of bij varen in het donker is het verstandig over de juiste navigatieverlichting te beschikken en wettelijk verplicht. De lengte van het vaartuig is bepalend voor welk licht u dient te dragen.

Vaartuigen kleiner dan 7 meter voldoen vaak aan de eisen wanneer een wit rondomlicht schijnt.

Schepen langer dan 7 meter welke met een motor varen dienen over boordverlichting (bakboord/rood en stuurboord/groen), toplicht en heklicht te beschikken. Ook een zeilboot wordt als motorboot gezien als deze gebruik maakt van de motor.

Wilt u verdere informatie over welke navigatieverlichting u nodig heeft voor uw vaartuig en welk licht u dient te dragen? Klik hier voor verdere informatie.

DeWatersportwinkel heeft een ruim assortiment navigatieverlichting van Lopolight en Aqua Signal, zowel 1-kleurige navigatieverlichting als combinatielichten,
een 3 kleuren toplicht, 2 kleur lantaarns, stoomlichten, heklichten en bak- en stuurboord lantaarns. Ook LED vervangingslampen kunt u vinden in ons assortiment.

De LOPOLIGHT navigatie velichting wordt standaard geleverd met 0,7 meter kabel. Wilt u een langere kabel? Neem dan contact met ons op.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
 1. Aqua Signal AS 40 DRIEKLEUR+ANKER QUICFITS
  Rating:
  0%
  € 144,00
 2. Aqua Signal AS 40 DRIEKLEUR LANTAARN
  Rating:
  0%
  € 79,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina