Fishfinder Garmin Striker Plus 4 CV met transducer en GPS

De Garmin Striker PLUS 4CV is de kleinste fishfinder uit de Striker serie. We bedoelen klein van formaat want de prestaties en mogelijkheden zijn te vergelijken met de modellen met een groter scherm. Het schem van de Striker 4cv is 4,3 inch. (4,9 x 7,3 cm; diagonaal 8,7 cm) en is goed afleesbaar in dag- en zonlicht.
Deze Garmin Striker 4CV is een fishfinder met een ingebouwde GPS. Deze GPS stelt u in staat uw favoriete visplekken te markeren en terug te vinden waarbij de gemakkelijk te bedienen knoppen ook met handschoenen aan te bedienen zijn.
Het scherm geeft u niet alleen informatie over wat er zich onder u boot bevindt, ook de snelheiod van uw boot en de track van u boot is af telezen op het scherm.

De Striker 4 CV beschikt over CHIRP en Downvu sonar technologie (77/200 Khz) waarmee heldere en gedetailleerde beelden worden verkregen die visstructuren beter laten zien dan met een treditionele 77/200Khz transducer.
Het CHIRP geheim zit hem erin dat meerdere frequenties, van laag naar hoog, tegelijk worden gebruikt om te scannen. Omdat hierdoor meer informatie word verkregen is de echolood-technologie in de Striker fishfinder, in staat scherpere visbogen te maken met een betere doelscheiding.

De Striker 4 wordt "Plug&Play" geleverd, inclusief een spiegeltrancducer die op verschillende manieren is te bevestigen.

€ 225,00
SKU
010-01871-01
In de verpakking:
- Striker Plus 4 viszoeker
- Garmin dual-beam transducer
- Voedings-/gegevenskabel
- Draai-/kantelsteun
- Materiaal
- Documentatie
Meer informatie
Merk Garmin
Specificaties Algemeen:
Fysieke afmetingen: 9.8 x 17.4 x 4.5 cm
Gewicht: 0.3 kg
Waterbestendigheid: IPX7
Type scherm: QSVGA
Schermgrootte
pdf
(Grootte: 3.1 MB)
Striker plus