MEGAKLAPPER SALE: Victron Quatro 12/3000/120-50/50 230V VE.Bus omvormer/lader combinatie

-- Laatste 2 op voorraad --

Specificaties Victron Quatro omvormer / lader combinatie:
Ingangsspanning (AC) 230VAC (180-265VAC)
Accu spanning 12V
Hoogte: 362 mm
Breedte: 258 mm
Diepte: 218 mm
Aantal uitgangen: 2
Uitgangsspanning (AC): 230VAC
Netto gewicht 20,00 kg
€ 1.875,00
SKU
QUA123020010
Victron Quattro 12/3000/120-50/50 230V VE.Bus:
Net als de MultiPlus is ook de Quattro een gecombineerde omvormer en lader. Bovendien kan het twee AC-ingangen accepteren en automatisch verbinding maken met de actieve bron. De vele functies omvatten een echte sinusomvormer, adaptief opladen, hybride PowerAssist-technologie plus meerdere systeemintegratiefuncties zoals drie- of gesplitste fasewerking en parallelle werking.

Twee AC-ingangen en twee AC-uitgangen
De Quattro kan worden aangesloten op twee onafhankelijke AC-bronnen, bijvoorbeeld walstroom en een generator, of twee generatoren. De Quattro maakt automatisch verbinding met de actieve bron. De hoofduitgang heeft een no-break functionaliteit. In het geval van een netstoring of het loskoppelen van wal- of generatorstroom, neemt de Quattro de voeding van de aangesloten belastingen over. Dit gebeurt zo snel (minder dan 20 milliseconden) dat computers en andere elektronische apparatuur ongestoord blijven werken. De tweede uitgang is alleen live als AC beschikbaar is op een van de ingangen van de Quattro. Belastingen die de accu niet mogen ontladen, zoals airconditioning of een boiler kunnen op deze uitgang worden aangesloten.

Unieke PowerAssist-functie
De Quattro voorkomt overbelasting van een beperkte AC-bron, zoals een generator of walstroomaansluiting. Ten eerste wordt het opladen van de batterij automatisch verminderd wanneer er anders een overbelasting zou optreden. Het tweede niveau verhoogt de output van een generator of walstroom met stroom uit de accu.

Vrijwel onbeperkt vermogen dankzij parallelle werking
Tot 6 Quattro's kunnen parallel werken om een ​​hoger uitgangsvermogen te bereiken. Driefasige of gesplitste werking is ook mogelijk. Bekijk onze datasheets om te zien welke modellen parallelle, driefasige en gesplitste fasemogelijkheden hebben.

Bewaking en controle op afstand
In combinatie met een GX-apparaat (bijv. Cerbo GX) kunt u uw Quattro en systeem of systemen lokaal (LAN) of op afstand via internet overal ter wereld bewaken en bedienen met behulp van de gratis VRM-app en de gratis VRM- portaalwebsite . Toegang kan zijn vanaf een telefoon, tablet, laptop of pc voor meerdere besturingssystemen. Er is geen einde aan het controleniveau, van het aanpassen van uw Quattro tot het automatisch starten van een back-upgenerator en meer.
Meer informatie
Merk Victron