SIMRAD RS100-B VHF-marifoon, AIS en GPS-500

De SIMRAD RS100-B VHF marifoon.
Blijf veiliger op het water met de SIMRAD RS100 VHF-marifoon. Met maximaal 8 aangesloten handsets (4 bedraad en 4 draadloos) en 4 externe luidsprekers blijft u verbonden vanaf elke locatie aan boord. Voeg een optionele GPS 500 toe voor verbeterde positiegegevens.

Uit te breiden met extra handsets en luidsprekers
De RS100-B wordt geleverd met 1 bedrade handset en 1 luidspreker, maar u kunt tot 4 extra HS40 wireless en 3 extra HS100 bedrade handsets toevoegen, samen met maximaal 3 extra externe luidsprekers, waardoor uw radio wordt verdubbeld als een on- boord intercom. Elke draadloze handset met inductief opladen dupliceert het display en de bedieningselementen van uw radio op een groot, gemakkelijk te lezen scherm, zichtbaar in alle lichten, met een intuïtieve gebruikersinterface. Toegang tot alle belangrijke functies met kanaalscan en favorieten, alfanumeriek toetsenbord, duidelijke audio, naamgeving van handsetstation en 60 seconden audio terugspoelen.

Belangrijkste details:
- Geïntegreerde klasse B AIS-zender en -ontvanger
- Gebundeld met speciale GPS-ontvanger, GPS-500 voor AIS-transmissie
- Klasse D DSC-goedgekeurde VHF-radio
- Geïntegreerde gps-ontvanger
- Sluit maximaal vier draadloze en vier bedrade handsets aan
- Voeg een optionele megafoon en maximaal vier externe luidsprekers toe
- NMEA 0183 en NMEA 2000 connectiviteit
- 60 seconden audio terugspoelen
- Configureerbare externe luidsprekers met volumecompensatie
- Instellingen voor achtergrondverlichting van handset kunnen worden gegroepeerd met NMEA 2000-achtergrondverlichtingsgroepen, zodat de achtergrondverlichting van MFD's en VHF-radio's samen kan worden geregeld
- Track Buddy - volg maximaal vijf "buddies" met behulp van hun VHF MMSI

In de verpakking:
- NRS-2 VHF-radio met AIS (000-15645-001)
- HS100 bedrade handset (000-15649-001 )
- SP100 luidspreker (000-15651-001)
- GPS-500: GPS-antenne voor NAIS-500 AIS-tranceiver
- Dipole draadloze antenne voor NRS-1 en NRS-2 (000-15803-001)
Normale prijs € 1.813,79 Speciale prijs € 1.549,96
SKU
000-15792-001
Navigeer veilig met de Simrad RS100-B VHF-marifoon - geïntegreerd met een klasse-B AIS-transceiver en GPS. Blijf verbonden vanaf elke locatie op uw vaartuig met maximaal acht handsets (vier bekabelde en vier draadloze) en vier externe luidsprekers. Een externe GPS-500 levert geavanceerde AIS-functionaliteit.

Volledig zicht met geïntegreerde AIS
Het RS100-B-systeem is voorzien van een klasse-B AIS-ontvanger en -zender, dus niet alleen is de positie van uw boot herkenbaar voor nabije AIS-schepen, maar die van hen is ook voor u zichtbaar. De geïntegreerde AIS-ontvanger is een waardevol hulpmiddel om aanvaringen in drukke havens en waterwegen te helpen voorkomen. Het bewaakt de locatie van alle nabijgelegen AIS-schepen en biedt real-time informatie in alle weersomstandigheden, dag en nacht. AIS-informatie kan rechtstreeks op het scherm van de radio of via een compatibel multifunctioneel apparaat worden bekeken, als overlay op een kaart of radarscherm.

Een modulair systeem dat op elke boot past
De RS100-B is een modulair marifoonsysteem dat uitbreidbaar en aanpasbaar is voor elke boot en elke communicatiebehoefte op het water. Het standaardpakket bevat een bedrade handset en een externe luidspreker. Deze opstelling is uitbreidbaar tot acht handsets (vier bedrade en vier draadloze) en vier externe luidsprekers - ideaal voor gebruik als intercom aan boord met Simrad HS40 draadloze of HS100 bedrade handsets. De draadloze handsets dupliceren het radiodisplay en de bedieningselementen op gemakkelijk af te lezen schermen die zichtbaar zijn onder alle lichtomstandigheden, zelfs bij fel zonlicht. Alle primaire functies zijn toegankelijk vanaf de handset met kanaalscan en favorieten, alfanumeriek toetsenbord, duidelijke audio, naamgeving van handsetstations en 60 seconden audio terugspoelen.
Meer informatie
Merk Simrad