SIMRAD RS100 VHF marifoon met AIS ontvanger

Leverbaar vanaf eind november:
De SIMRAD RS100 VHF marifoon.
Blijf veiliger op het water met de SIMRAD RS100 VHF-marifoon. Met maximaal 8 aangesloten handsets (4 bedraad en 4 draadloos) en 4 externe luidsprekers blijft u verbonden vanaf elke locatie aan boord. Voeg een optionele GPS 500 toe voor verbeterde positiegegevens.

Uit te breiden met extra handsets en luidsprekers
De RS100 wordt geleverd met 1 bedrade handset en 1 luidspreker, maar u kunt tot 4 extra HS40 wireless en 3 extra HS100 bedrade handsets toevoegen, samen met maximaal 3 extra externe luidsprekers, waardoor uw radio wordt verdubbeld als een on- boord intercom. Elke draadloze handset met inductief opladen dupliceert het display en de bedieningselementen van uw radio op een groot, gemakkelijk te lezen scherm, zichtbaar in alle lichten, met een intuïtieve gebruikersinterface. Toegang tot alle belangrijke functies met kanaalscan en favorieten, alfanumeriek toetsenbord, duidelijke audio, naamgeving van handsetstation en 60 seconden audio terugspoelen.

Belangrijkste details:
- Klasse D DSC-goedgekeurde VHF-radio
- Geïntegreerde gps-ontvanger
- Sluit maximaal 4 draadloze en 4 bedrade handsets aan
- Voeg een optionele megafoon en maximaal 4 externe luidsprekers toe
- NMEA 0183 en NMEA 2000 connectiviteit
- 60 seconden audio terugspoelen
- Configureerbare externe luidsprekers met volumecompensatie
- Instellingen voor achtergrondverlichting van handset kunnen worden gegroepeerd met NMEA2000-achtergrondverlichtingsgroepen, zodat de achtergrondverlichting van MFD's en VHF-radio's samen kan worden geregeld
- Track Buddy - volg maximaal 5 "buddies" met behulp van hun VHF MMSI

In de verpakking:
- NRS-1 VHF-radio (000-15641-001)
- HS100 bedrade handset (000-15649-001 )
- SP100 luidspreker (000-15651-001)
- Dipole draadloze antenne voor NRS-1 en NRS-2 (000-15803-001)
Normale prijs € 1.087,79 Speciale prijs € 939,95
SKU
000-15643-001
Navigeer veilig met de Simrad RS100 VHF-marifoon. Blijf verbonden vanaf elke locatie op uw vaartuig met maximaal acht handsets (vier bekabelde en vier draadloze) en vier externe luidsprekers. Voeg een optionele externe GPS-500 toe voor geavanceerde positiegegevens (AIS-functionaliteit).

Een modulair systeem dat op elke boot past
De RS100 is een modulair marifoonsysteem dat uitbreidbaar en aanpasbaar is voor elke boot en alle communicatiebehoeften op het water. Het standaardpakket bevat een bedrade handset en een externe luidspreker. Deze opstelling is uitbreidbaar tot acht handsets (vier bedrade en vier draadloze) en vier externe luidsprekers - ideaal voor gebruik als intercom aan boord met Simrad HS40 draadloze of HS100 bedrade handsets. De draadloze handsets dupliceren het radiodisplay en de bedieningselementen op gemakkelijk af te lezen schermen die zichtbaar zijn onder alle lichtomstandigheden, zelfs bij fel zonlicht. Alle primaire functies zijn toegankelijk vanaf de handset met kanaalscan en favorieten, alfanumeriek toetsenbord, duidelijke audio, naamgeving van handsetstations en 60 seconden audio terugspoelen.

Ontworpen voor duidelijke communicatie
Deze klasse D DSC-goedgekeurde radio kan DSC-noodsignalen maken en ontvangen, inclusief uw huidige positie, en ondersteunt direct bellen naar andere met DSC uitgeruste radio's. Met een tweekanaals horloge kunt u het huidige kanaal en noodkanaal 16 bewaken (in de VS bewaakt een driekanaals horloge het huidige kanaal, noodkanaal 16 en oproepend kanaal 9). Een opname- en afspeelfunctie zorgt ervoor dat u nooit een belangrijk gesprek mist. Het systeem bevat een externe luidspreker met extra uitgangen voor maximaal vier luidsprekers en een optionele megafoon / misthoorn.
Meer informatie
Merk Simrad