SIMRAD VHF Marifoon RS40 met AIS en GPS

De SIMRAD RS40 marifoon is een VHF radio met een geïntegreerde tweekanaals AIS-ontvanger en GPS-ontvanger. De AIS-gegevens verschijnen op het ingebouwde scherm van de radio of als overlay op uw kaart of radarscherm indien u gebruik maakt van een compatibel multifunctioneel display.
De vuistmicrofoon kan aan de voor- of achterkant worden aangesloten en met optionele verlengkabels kunnen de microfoon en de radio los worden gemonteerd. Bovendien is het mogelijk maximaal 2 (optionele) HS40 draadloze handsets toe te voegen zodat u overal aan boord toegang heeft tot belangrijke informatie en kan uw radio ook als intercom fungeren.

De SIMRAD RS40 is een klasse D DSC-goedgekeurde marifoon en aansluitbaar op NMEA0183- en NMEA2000 systeem.

In de verpakking:
- VHF Marifoon RS40
- Vuistmicrofoon (000-14921-001)
- Bevestigingsbeugel (000-14917-001)
- RS40/V60 VHF inbouwkit (000-14915-001)
- Suncover RS40 (000-14912-001)
Normale prijs € 621,90 Speciale prijs € 525,00
SKU
000-14470-001
Geïntegreerde AIS- en GPS-ontvangers
Een tweekanaals AIS-ontvanger controleert de positie van nabijgelegen AIS-uitgeruste schepen, zodat u botsingen in drukke havens en waterwegen kunt voorkomen. AIS-informatie kan worden bekeken op het ingebouwde scherm van de RS40 of op uw kaart of radarscherm worden gelegd via een compatibel multifunctioneel display. Een geïntegreerde GPS-ontvanger zorgt ervoor dat de locatie van uw boot kan worden verzonden met DSC noodoproepen, zelfs als de rest van uw elektronica aan boord is uitgeschakeld.

Afneembare vuistmicrofoon
De verwijderbare vuistmicrofoon van de RS40 kan op de voor- of achterkant van de radio worden aangesloten en met optionele verlengkabels kunnen de radio en microfoon afzonderlijk worden gemonteerd. Dit biedt een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing voor elke montagelocatie, zonder kabelwarboel. De RS40 kan bijvoorbeeld boven het hoofd worden gemonteerd, zonder hangende kabels, terwijl de microfoon is aangesloten op een uitbreidingsaansluiting op het dashboard hieronder.

Uitbreidbaar met draadloze handsets
Voeg een optionele draadloze handset toe om uw radio overal aan boord mee te nemen. De HS40-handset is ontworpen als een intuïtieve draagbare partner voor de RS40. Elke handset dupliceert het display en de bedieningselementen van uw radio, waardoor externe toegang tot alle belangrijke functies mogelijk is. Er kunnen maximaal twee draadloze handsets op een enkel basisstation worden aangesloten. Als er meerdere handsets zijn aangesloten, fungeert de RS40 ook als een handige intercom aan boord.
Meer informatie
Merk Simrad
Voltage 230V
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!