Raymarine Evolution EV-100 Tillerpack

ACU-100 helmstokautomaat cpl met p70s, EV-1, Q047 helmstokdrive en kabelset R70160


Normale prijs € 2.171,95 Speciale prijs € 1.954,75
SKU
T70153
Het EV-100 Power-stuurautomaatsysteem bestaat uit de revolutionaire EV-sensorkern, de volledig afgedichte en compacte ACU-100, een P70R-besturingsinterface en de nieuwe, zeer efficiënte 0,5 liter hydraulische pomp van Raymarine.
Perfect voor schepen met enkele buitenboordmotoren en hydraulische besturing, installeer het volledige systeem boven of onder decks indien nodig en profiteer van de toonaangevende automatische pilootprestaties tegen een werkelijk kop-draaiende prijs.
In de verpakking:
- EV-1
- ACU-100
- p70 Control Head
- Tiller Drive
- Evolution kabelkit R70160
- documenten
Meer informatie
Merk Raymarine
Bootlengte Kleine helmstokbestuurde zeilschepen
Specificaties EV1 Sensor Core:
The EV-1 is ontworpen voor gebruik met de Evolution mechanische en hydraulische stuurautomaatsystemen.
Door aansluiting op het SeaTalkng-netwerk hebt u slechts één enkele kabelaansluiting nodig voor voeding en gegevens naar de Evolution ACU (actuator control unit, besturingseenheid van de aandrijving) en uitgebreide SeaTalkng- en NMEA2000-netwerken.

ACU-100:
Met de ACU-100 brengt Raymarine het hoge prestatienivo van de Evolution stuurautomaten binnen het toepassingsgebied voor kleine jachten en sportboten.
Speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de Raymarine stuurwiel- en helmstokaandrijving, levert de ACU-100 krachtige en betrouwbare prestaties, mede door gebruik te maken van de 9-assige sensor: de revolutionaire EV-1.
De ACU-100 is waterdicht en kan dus bovendeks gemonteerd worden. Dit komt vooral op kleine schepen van pas, waar inbouwruimte beperkt is.
Ondersteunende aandrijfunits voor de ACU-100: Stuurwiel, helmstok en Type 0.5 ltr hydraulische omkeerbare pomp.

p70 Stuurautomaat bedieningsunit (Zeil):
De p70 bedieningsunit voor de stuurautomaat is door zijn druktoetsen de eerste keuze voor gebruik aan boord van zeilschepen. De geavanceerde LED achtergrondverlichting zorgt voor gering stroomverbruik en heldere, goed afleesbare kleuren. De grote kijkhoek (zowel horizontaal als verticaal) maken het scherm onder alle omstandigheden goed afleesbaar.
De p70 maakt gebruik van de LightHouse™ gebruikersinterface en de opstartwizard zorgt dat u snel en eenvoudig uw stuurautomaat configureert.
Helmstokaandrijving: De Raymarine EV-100 helmstokautomaat is geschikt voor helmstokbestuurde zeiljachten tot een waterverplaatsing van maximaal 6.000kg (13.200 lbs). De helmstokaandrijving is compact en onopvallend en wordt door een aantal van de meest toonaangevende single-hand zeilers ter wereld gebruikt!