Raymarine Evolution EV-100 Powerpack

ACU-100 motor cpl met p70r, EV-1, T0.5 hydraulische omkeerbare pomp en kabelset R70160


€ 1.585,90
SKU
T70154
Het EV-100 Power-stuurautomaatsysteem bestaat uit de revolutionaire EV-sensorkern, de volledig afgedichte en compacte ACU-100, een P70R-besturingsinterface en de nieuwe, zeer efficiënte 0,5 liter hydraulische pomp van Raymarine.
Perfect voor schepen met enkele buitenboordmotoren en hydraulische besturing, installeer het volledige systeem boven of onder decks indien nodig en profiteer van de toonaangevende automatische pilootprestaties tegen een werkelijk kop-draaiende prijs.

In de verpakking:
- EV-1
- ACU-100
- p70R - p70Rs
- 0,5 ltr hydraulische pomp
- Evolution kabelkit R70160
- documenten
Meer informatie
Merk Raymarine
Bootlengte Kleine motorschepen
Specificaties EV1 Sensor Core:
De EV-1 is ontworpen voor gebruik met de Evolution mechanische en hydraulische stuurautomaatsystemen.
Door aansluiting op het SeaTalkng-netwerk hebt u slechts één enkele kabelaansluiting nodig voor voeding en gegevens naar de Evolution ACU (actuator control unit, besturingseenheid van de aandrijving) en uitgebreide SeaTalkng- en NMEA2000-netwerken.

ACU-100:
Met de ACU-100 brengt Raymarine het hoge prestatienivo van de Evolution stuurautomaten binnen het toepassingsgebied voor kleine jachten en sportboten.
Speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de Raymarine stuurwiel- en helmstokaandrijving, levert de ACU-100 krachtige en betrouwbare prestaties, mede door gebruik te maken van de 9-assige sensor: de revolutionaire EV-1.
De ACU-100 is waterdicht en kan dus bovendeks gemonteerd worden. Dit komt vooral op kleine schepen van pas, waar inbouwruimte beperkt is.
Ondersteunende aandrijfunits voor de ACU-100: Stuurwiel, helmstok en Type 0.5 ltr hydraulische omkeerbare pomp.
p70R / p70Rs bediening voor stuurautomaten (motor):
De p70R / p70Rs bediening voor stuurautomaten is ontworpen voor motorboten. De eenheid heeft druktoetsen en een draaiknop. De geavanceerde led-achtergrondverlichting zorgt voor een laag energieverbruik, levendige kleuren en een scherp contrast. Door de brede horizontale en verticale kijkhoeken kan de display vanuit allerlei posities worden bekeken.
De p70R / p70Rs bedieningseenheid is ook voorzien van het LightHouse-gebruikersinterface en een startup-wizard om u te helpen de stuurautomaat snel en gemakkelijk in te stellen.

0.5ltr Hydraulische pomp(12VDC):
Deze 0.5ltr Hydraulisch omkeerbare pomp is een deel van de Raymarine stuurautomaat en bedient het stuursysteem. De pomp is ontwikkeld om de bestaande hydraulische stuurcilinder aan te sturen maar kan icm een hydraulische ram ook gebruikt worden op mechanisch sturende schepen.
Deze pomp bestaat uit een servo aangedreven precisiepomp, incl check valve.