Raymarine EV-200 Sail pakket

EV-200 Linear: Pakket bestaande uit p70s, ACU-200, EV-1, roerstandgever & Type 1 mechanische lineaire aandrijving (Wvpl max 11 ton, 12VDC)


€ 3.175,00
SKU
T70158
In de verpakking:
- p70s
- ACU-200
- EV-1
- Roerstandgever & Type 1 mechanische lineaire aandrijving (Wvpl max 11 ton, 12VDC)
- Evolution-kabelkit
- Documenten
Meer informatie
Merk Raymarine
Bootlengte Middelgrote zeilschepen met mechanische besturing.
Specificaties EV1 Sensor Core:
The EV-1 is ontworpen voor gebruik met de Evolution mechanische en hydraulische stuurautomaatsystemen.
Door aansluiting op het SeaTalkng-netwerk hebt u slechts één enkele kabelaansluiting nodig voor voeding en gegevens naar de Evolution ACU (actuator control unit, besturingseenheid van de aandrijving) en uitgebreide SeaTalkng- en NMEA2000-netwerken.

ACU-200:
De robuuste ACU (Actuator Control Unit) voorziet de aandrijving van de stuurautomaat betrouwbaar van stroom en voedt tevens de SeaTalkng bus.
Ondersteunende aandrijfunits voor de ACU-200: Type 1 Raymarine hydraulische, lineaire en roterende aandrijfunits.

p70 Stuurautomaat bedieningsunit (Zeil):
De p70 bedieningsunit voor de stuurautomaat is door zijn druktoetsen de eerste keuze voor gebruik aan boord van zeilschepen. De geavanceerde LED achtergrondverlichting zorgt voor gering stroomverbruik en heldere, goed afleesbare kleuren. De grote kijkhoek (zowel horizontaal als verticaal) maken het scherm onder alle omstandigheden goed afleesbaar.
De p70 maakt gebruik van de LightHouse™ gebruikersinterface en de opstartwizard zorgt dat u snel en eenvoudig uw stuurautomaat configureert.

Type 1 Mechanische lineaire aandrijving (12VDC):
Deze uitstekende Raymarine lineaire aandrijving levert
- Hoge duw-en trekkracht, korte boord-boordtijd en stille werking.
- Lage mechanische weerstand, zodat het gevoel in het stuurwiel niet beinvloed wordt indien de stuurautomaat in standby staat.
- Krachtige electrische motor en betrouwbare electromagnetische koppeling, gecombineerd met een riemaangedreven overbrenging.
- Hoge prestaties bij zo gering mogelijk stroomverbruik.