Raymarine EV-200 Hydraulisch Pakket

EV-200 Hydraulic: Pakket bestaande uit p70R, ACU-200, EV-1, roerstandgever & Type 1 hydraulische omkeerbare pomp (80-230CC, 12VDC)


€ 2.660,00
SKU
T70157
In de verpakking:
- p70R
- ACU-200
- EV-1
- Roerstandgever
- Type 1 hydraulische omkeerbare pomp (80-230CC, 12VDC)
- Evolution-kablekit
- Documenten
Meer informatie
Merk Raymarine
Bootlengte Middelgrote schepen met hydraulische besturing.
Specificaties EV1 Sensor Core:
The EV-1 is ontworpen voor gebruik met de Evolution mechanische en hydraulische stuurautomaatsystemen.
Door aansluiting op het SeaTalkng-netwerk hebt u slechts één enkele kabelaansluiting nodig voor voeding en gegevens naar de Evolution ACU (actuator control unit, besturingseenheid van de aandrijving) en uitgebreide SeaTalkng- en NMEA2000-netwerken.

ACU-200:
De robuuste ACU (Actuator Control Unit) voorziet de aandrijving van de stuurautomaat betrouwbaar van stroom en voedt tevens de SeaTalkng bus.
Ondersteunende aandrijfunits voor de ACU-200: Type 1 Raymarine hydraulische, lineaire en roterende aandrijfunits.

p70R / p70Rs bediening voor stuurautomaten (motor):
De p70R / p70Rs bediening voor stuurautomaten is ontworpen voor motorboten. De eenheid heeft druktoetsen en een draaiknop. De geavanceerde led-achtergrondverlichting zorgt voor een laag energieverbruik, levendige kleuren en een scherp contrast. Door de brede horizontale en verticale kijkhoeken kan de display vanuit allerlei posities worden bekeken.
De p70R / p70Rs bedieningseenheid is ook voorzien van het LightHouse-gebruikersinterface en een startup-wizard om u te helpen de stuurautomaat snel en gemakkelijk in te stellen.

Type 1 hydraulische pomp (12V):
De Type 1 hydraulische pomp is bedoeld voor het aansturen van het stuurmechanisme van een schip en maakt deel uit van de Raymarine-stuurautomaat. De pomp is voornamelijk ontworpen voor gebruik op boten met een bestaand hydraulisch stuursysteem. U kunt deze pomp ook gebruiken op een boot met een mechanisch stuursysteem, in combinatie met een tweede stuurstang.
De hydraulische pomp bevat een precisie-tandwielpomp en een terugslagklep aangedreven door een servomotor.