Garmin Striker Plus 4 fishfinder

De Striker 4 Plus is een GPS viszoeker met toonaangevend echolood en Quickdraw Contours kaartsoftware.
- Inclusief transducer met dubbele bundel met Garmin CHIRP traditioneel echolood voor kraakheldere beelden en opmerkelijke doelenscheiding - Met ingebouwde Garmin Quickdraw™ Contours kaartsoftware kunt u kaarten met 1-voet contouren maken en opslaan voor tot wel 2 miljoen acres
- Met ingebouwde GPS kunt u via-punten markeren, routes maken en de snelheid van de boot bekijken
- Helder 4.3" scherm dat goed afleesbaar is in de zon en een intuïtieve gebruikersinterface
- Robuust ontwerp voor elke visomgeving

De Striker 4 viszoeker heeft ingebouwde GPS waarmee u in staat bent uw favoriete visplekken te markeren en terug te vinden en beschikt over CHIRP technologie waarmee heldere en gedetailleerde beelden worden verkregen die visstructuren beter laten zien.
Wat is CHIRP? Door het zenden van meerdere frequenties, van laag naar hoog, die tegelijk worden gebruikt om te scannen wordt een scherper beeld gecreeerd.
De Striker 4 wordt "Plug&Play" geleverd, inclusief een spiegeltrancducer die op verschillende manieren is te bevestigen.

In de verpakking:
- Striker Plus 4 fishfinder
- Garmin dual-beam transducer
- Voedings-/gegevenskabel
- Draai-/kantelsteun
- Materiaal
- Documentatie
Normale prijs € 179,00 Speciale prijs € 161,10
SKU
010-01870-01
De STRIKER™ Plus 4 viszoeker met een helder 4.3" scherm en ingebouwde GPS beschikt over CHIRP echolood voor kraakheldere beelden en Quickdraw Contours software voor het tekenen van kaarten, waarmee tot 2 miljoen acres aan content met 1-voet contouren kan worden opgeslagen. Dankzij de ingebouwde GPS kunt u uw via-punten markeren en er naar navigeren en het geeft de snelheid van uw boot weer.

Garmin Quickdraw Contours
Niemand kent de wateren waar u vist beter dan uzelf en uw medevissers. Tijdens trolling langs de kustlijnen en in de diepte maakt Quickdraw Contours kaartsoftware HD-viskaarten van de plekken waar u bent geweest. Er is geen speciale kennis vereist. STRIKER™ Plus 4 kan nu tot wel 2 miljoen acres aan Quickdraw Contours kaarten met 1-voet contouren opslaan.

Helderheid van CHIRP echolood
De STRIKER™ Plus 4 viszoeker bevat Garmin CHIRP technologie voor meer helderheid en detail zoals u van Garmin kunt verwachten. Kraakheldere echoloodbeelden bieden opmerkelijke doelenscheiding en resolutie in diep en ondiep water. Bodemcontouren zijn zichtbaarder, zelfs bij hogere snelheden, en signaalruis kan worden onderdrukt in dieper water voor een tijdige interpretatie van wat er onder uw boot gebeurt.

GPS-viszoeker
De ingebouwde, ultragevoelige GPS vindt en behoudt uw positie waar u ook op het water bent. Met de GPS kunt u via-punten markeren voor verschillende locaties. Dus als de vissen op één plek bijten, kunt u die plek markeren en er de volgende keer naar teruggaan. Markeer havens, boothellingen en andere locaties op het meer en maak routes om er de volgende keer naar terug te gaan. Dankzij GPS kunt u ook met STRIKER™ Plus 4 uw snelheid op het scherm zien, zodat u altijd weet of u met de juiste snelheid voor het gebruikte aas sleept of in gecontroleerde gebieden.

Voor u gemaakt
De STRIKER™ Plus 4 viszoeker maakt vissen eenvoudig, en is geschikt voor elke omgeving. Het heldere scherm dat goed afleesbaar is in zonlicht geeft u een helder beeld van wat zich onder uw boot bevindt, zelfs op de zonnigste dagen. En het grotere scherm geeft u een beter beeld van wat er onder de boot gebeurt. Met de intuïtieve gebruikersinterface kunt u eenvoudig navigeren naar welke functie u nodig hebt, dus u bent altijd voorbereid op alles op het water.
Meer informatie
Merk Garmin
Specificaties Algemeen:
Fysieke afmetingen: 9.8 x 17.4 x 4.5 cm
Gewicht: 0.3 kg
Waterbestendigheid: IPX7
Type scherm: QSVGA
Schermgrootte, BxH: 4.3"
Schermresolutie, BxH: 272 x 480 pixels

Kenmerken:
Aanvullend
- Geïntegreerde GPS
- Via-punten markeren
- Koers over de grond (COG)
- Stroomverbruik @ 12 V: 0.23 A

Met sensor voor watertemperatuur Ja
Geschikt voor dual-frequency echolood Ja
Zendvermogen 200 W (RMS)
Ondersteunde frequenties Traditioneel: 50/77/200 kHz
CHIRP (middenband en hoge bandbreedte)
Watertemperatuurlog en -kaart Ja
Voltagebereik 10-20 Vdc input
Bodem vast (geeft opbrengst vanaf bodem aan) Ja
Geluidssignalen Ja
Geschikt voor dual-beam echolood Ja
Fish Symbol-ID (helpt bij het bepalen van vislocaties) Ja
AutoGain-technologie (overzichtelijk scherm zonder opsmuk) Ja
Zoomen met split-screen Ja
pdf
(Grootte: 3.1 MB)
Striker plus