Garmin SteadyCast PF Heading Sensor

De SteadyCast koerssensor zorgt ervoor dat de boegoriëntatie op uw kaartplotter overeenkomt met uw koers met een koersnauwkeurigheid van plus of min 3 graden. De sensor is eenvoudig te installeren in combinatie met NMEA 2000 plug-and-play interface en heeft een simpel kalibratieproces in 2 stappen. Dankzij de 9-assige MEMS-technologie is de sensor te installeren in elke mogelijke richting, uit de buurt van magnetische interferentie

€ 169,00
SKU
010-11417-10
De SteadyCast koerssensor is een eenvoudige, gemakkelijk te installeren oplossing die snelle kalibratie en optimale koersnauwkeurigheid garandeert. De sensor zorgt dat de boeg van de boot de ingestelde richting aanhoudt, zodat u op het scherm van uw kaartplotter precies kunt zien waar u uw lijn gaat uitwerpen.

Nauwkeurig op koers blijven, ook bij lage snelheid:
Bij een koers-uitvoerfrequentie van 10 Hz en een nauwkeurigheid van plus of min 3 graden blijven uw kaartoriëntatie en bootkoerslijn samenvallen met de werkelijke koers, ook op sleepsnelheid of bij stilstand.

Effectief in woelig water:
Ook in woelig water weet u zeker dat uw koersinformatie correct is.

Gemakkelijk te installeren, snel te kalibreren:
De SteadyCast koerssensor kan eenvoudig worden geïnstalleerd in combinatie met de NMEA 2000 plug-and-play interface en een eenvoudig en nauwkeurig tweestaps kalibratieproces voor compatibele Garmin kaartplotters. Basiskalibratie wordt ook ondersteund voor Garmin echoMAP modellen en andere NMEA 2000 schermen. Dankzij de 9-assige MEMS-technologie is de sensor in elke richting te installeren, uit de buurt van magnetische verstoring. Bovendien is de sensor bestand tegen installatie in een onderruim.

In de verpakking:
- SteadyCast koerssensor met geïntegreerde NMEA 2000 netwerkkabel (1,8 m)
- NMEA 2000 T-connector
- Documentatie
Meer informatie
Merk Garmin
Specificaties Specificaties:
- Afmetingen (LxBxH): 86,3 x 52,9 x 33,7 mm
- Standaardkoersuitvoer: 10 Hz
- Uitvoerkoers met nauwkeurigheid van +/- 3 graden
- Waterbestendigheid: IPX7
- LEN: 2
- Bedrijfsspanning: 9 Vdc tot 32 Vdc
pdf
(Grootte: 319.8 KB)
Garmin SteadyCast heading sensor handleiding