Garmin GPSMAP 78s handheld

De GPSmap 78s navigator is het topmodel van Garmin onder de GPS-handhelds. Een helder scherm, eenvoudige bediening, een sterke GPS-ontvanger en extra functies zoals een 3-assen kompas en draadloze gegevensoverdracht tussen compatibele units kenmerkt deze GPS. Bovendien is de handheld waterdicht (IPX7) dus zeer geschikt voor maritiem gebruik!

In de verpakking:
- GPSMAP 78s
- USB kabel
- Polsband
- Snelstartgids
Normale prijs € 349,00 Speciale prijs € 314,00
SKU
010-00864-01

Topklasse maritieme GPS-handheld navigator
De Garmin GPSMAP 78-serie is de nieuwste toevoeging van Garmin aan de serie van maritieme GPS-handhelds. De modellen uit deze serie hebben een moderne behuizing, zijn voorzien van rubberen strips aan de zijkant voor extra grip, en zijn ideaal voor het navigatie in de buitenlucht. Het topmodel uit de serie, de GPSMAP 78s, biedt de gebruiker extra functies zoals een 3-assen elektronisch kompas en draadloze gegevensoverdracht tussen compatibele units.

Helder scherm, eenvoudige bediening en hooggevoelige GPS-ontvanger.
Dankzij het heldere, transflectieve kleuren LCD-scherm met wit achtergrondlicht zijn de gegevens op elke toestel uit de GPSMAP 78 serie goed af te lezen in alle omstandigheden. Net zoals de eerdere generatie toestellen uit de GPSMAP serie beschikken zij over een eenvoudig bediening via een toetsenbord en een moderne, robuuste en waterbestendige behuizing. De GPSMAP 78 modellen hebben een batterijlevensduur van zo'n 20 uur op 2 AA batterijen en wegen slechts 219 gram. Elke GPSMAP 78 is uitgerust met een hooggevoelige GPS-ontvanger met HotFix voor een snelle positiebepaling.

Mogelijkheid tot het gebruik van optionele cartografie
Door het interne geheugen van 1,7 GB en een microSD geheugenkaartuitsparing kunt u op de toestellen uit de GPSMAP 78-serie optionele cartografie laden, zoals BlueChart g2 digitale zeekaarten, topografische kaarten of CityNavigator wegenkaarten. Tevens kunt u zo'n 2.000 waypoints, 200 routes en een tracklog van zo'n 10.000 punten en 200 opgeslagen tracks opslaan. De GPSMAP 78 serie is voorzien van een wereldwijde basiskaart met schaduwreliëf en is tevens compatibel met Garmin custom maps. Hiermee kunt u eenvoudig papieren en elektronische kaarten omzetten naar digitale kaarten voor uw Garmin GPS-handheld.

Extra opties op de GPSMAP 78s
De GPSMAP 78s heeft als extra opties een instelbare gebruikersprofielen en een drie assen elektronisch kompas, dat altijd de juiste koers weergeeft, ook als u stil staat. Bovendien kunt u met de GPSMAP 78s draadloos tracks, waypoints, routes en geocaches uitwisselen met compatibele toestellen uit de Oregon, Dakota, Colorado en Foretrex toestellen.

Meer informatie
Merk Garmin
Specificaties Afmetingen en prestaties
Fysieke afmetingen 6.6 x 15.2 x 3.0 cm
Hoogwaardige ontvanger Ja
Schermgrootte, BxH 4.1 x 5.6 cm; 2.6" diag (6.6 cm)
Waterbestendigheid IPX7
Schermresolutie, BxH 160 x 240 pixels
Gewicht 218.3 g met batterijen
Type scherm transflectief kleuren TFT
Batterij 2 AA batterijen (niet inbegrepen); NiMH of Lithium aangeraden
Levensduur van batterij 20 uur

Kaarten en navigatie
Waypoints/favorieten/locaties 2000
Spoorlog 10,000 points, 200 saved tracks
Vooraf geïnstalleerde kaarten no
Opslag- en voedingscapaciteit microSD™ card (niet inbegrepen)
Routes 200
Basiskaart Ja
Geheugen/geschiedenis 1.7 GB
Mogelijkheid om kaarten toe te voegen Ja

Kenmerken
Zon- en maangegevens Ja
Automatische routebepaling (afslag-voor-afslag routes op wegen) Ja (met optionele gedetailleerde wegenkaarten)
Fotoalbum Ja
Compatibel met aangepaste kaarten Ja
Geocaching-vriendelijk Ja (zonder papier)
Jaag-/viskalender Ja
Camera no
Aanraakscherm Nee
Kompas Ja (met kantelcompensatie, drie assen)
Barometrische hoogtemeter Ja
Oppervlakteberekening Ja
pdf
(Grootte: 977.1 KB)
Garmin GPSMAP 78 (s)
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!