B&G Vulcan 9 FS

9 inch Multifunctioneel display. Superhoog helder multi-aanraakscherm met ingebouwde NMEA 2000, GPS, Wi-Fi en ForwardScan (optionele transducer vereist). Integreert op 3G / 4G-radar. Geen transducer inbegrepen.
Normale prijs € 1.431,99 Speciale prijs € 1.214,95
SKU
000-13214-001
B & G Vulcan 9 FS: 9 'Multifunctioneel display. Superhoog helder multi-aanraakscherm met ingebouwde NMEA 2000, GPS, Wi-Fi en ForwardScan (optionele transducer vereist). Integreert op 3G / 4G-radar. Geen transducer inbegrepen.
Het B & G Vulcan9 FS-display is een krachtige alles-in-één kaartplotter en dieptemeter voor middelgrote zeilboten. Vulcan9 FS bevat B & G's vooruitstrevende sonar-technologie om botsingen te vermijden voor veilige doorgang in gebieden waar de nauwkeurigheid van de kaarten onzeker is. Vulcan9 bevat B & G 3G- en 4G-radarondersteuning, waardoor de gebruiker ultiem situationeel bewustzijn heeft voor het maken van doorgangen 's nachts en bij slecht weer. Vulcan9 maakt ook verbinding met B & G-zeilinstrumenten en autopilootsystemen voor een volledig geïntegreerd elektronicapakket. Geen fysieke knoppen en onopvallende montagemogelijkheden maken Vulcan9 een van de schoonste en meest geīntegreerde navigatieapparaten voor aftermarket-installaties. Combineer dit met een uitgebreide set van geavanceerde functies voor zeilsoftware die is overgenomen van zijn grotere broer, de Zeus2, en de Vulcan 9 is het autonome navigatiescherm voor de aspirant zeiler.
Meer informatie
Merk B&G
Specificaties Belangrijkste kenmerken:
- Gebruiksvriendelijke multi-touch gebruikersinterface
- Glazen dash-styling
- Super helder breedbeeldscherm
- Radar integratie
- Ingebouwde Wi-Fi-connectiviteit
- Gebouwd in 10 Hz
Voltage 12V