B&G V60-B VHF marifoon met GPS en AIS

De B&G V60-B is een VHF marifoon met een geïntegreerde klasse B AIS transceiver en GPS-ontvanger. De AIS-gegevens verschijnen op het ingebouwde scherm van de radio of als overlay op uw kaart of radarscherm indien u gebruik maakt van een compatibel multifunctioneel display.
De vuistmicrofoon kan aan de voor- of achterkant worden aangesloten en met optionele verlengkabels kunnen de microfoon en de radio los worden gemonteerd. Bovendien is het mogelijk maximaal 2 (optionele) H60 draadloze handsets toe te voegen zodat u overal aan boord toegang heeft tot belangrijke informatie en kan uw radio ook als intercom fungeren.

De B&G V60-B is een klasse D DSC-goedgekeurde marifoon en aansluitbaar op NMEA0183- en NMEA2000 systeem.

Inclusief Man Overboard (MOB) -functie en de unieke Track Buddy-functie.

In de verpakking:
- VHF V60-B marifoon/mariene radio, DSC, AIS-RXTX, V60-B (000-14474-001)
- VHF V60 vuist microfoon (000-14922-001)
- Montagebeugel RS40 / V60 (000-14917-001)
- RS40 / V60 VHF-inbouwmontageset (000-14915-001)
- Microfoonclip voor RS40 / V60 (000-14919-001)
Normale prijs € 1.208,79 Speciale prijs € 1.075,00
SKU
000-14474-001
Zien en gezien worden met geïntegreerde AIS De V60-B bevat een klasse B AIS-zender en ontvanger, die niet alleen AIS-doelen ontvangt, maar ook de positie van uw jacht naar nabijgelegen AIS-schepen verzendt. Dit helpt andere zeelieden om uw boot onder alle omstandigheden te zien, dag en nacht. Een ingebouwde AIS-ontvanger bewaakt de positie van andere met AIS uitgeruste schepen, waardoor u proactief aanvaringen in drukke havens en waterwegen kunt voorkomen. AIS-informatie kan worden bekeken op het ingebouwde scherm van de radio of als overlay op uw kaart of radarscherm via een compatibele kaartplotter. Verwijderbare vuistmicrofoon
De verwijderbare vuistmicrofoon van de V60-B kan aan de voor- of achterkant van de radio worden aangesloten, en met optionele verlengkabels kunnen de microfoon en de radio afzonderlijk worden gemonteerd. Dit biedt een eenvoudige en kostenbesparende oplossing voor elke montagelocatie, zonder kabelwarboel. Zo kan de V60-B boven het hoofd worden gemonteerd, zonder hangende kabels, terwijl de microfoon is aangesloten op een verlengbus op het dashboard eronder.

Uitbreidbaar met draadloze handsets
Voeg een optionele H60 draadloze handset toe om uw radio overal aan boord mee te nemen. Elke handset dupliceert het display en de bedieningselementen van uw radio, waardoor u op afstand toegang heeft tot alle belangrijke functies. Er kunnen maximaal twee handsets worden aangesloten op een enkele V60-B en als er meerdere handsets zijn aangesloten, fungeert uw radio ook als intercom aan boord.

Man Overboard (MOB) -functie
Houd de NAV / MOB-knop ingedrukt om een ​​waypoint op uw huidige locatie neer te zetten en de V60-B gaat naar de MOB-modus om u te laten zien hoe ver u bent en waar u moet sturen om terug te keren naar de positie van het MOB-evenement. Het MOB-waypoint wordt ook via NMEA 2000 naar de rest van uw netwerk verzonden.

Volg tot 5 Buddies!
De Track Buddy-functie vraagt ​​automatisch op gezette tijden de positie van een andere marifoon op. Voer gewoon de MMSI van de marifoon in uw contactenlijst in en begin met volgen! U kunt hun positie in elke compatibele kaartplotter zien.
Meer informatie
Merk B&G
pdf
(Grootte: 2.7 MB)
Gebruiksaanwijzing