B&G Triton2 Autopiloot controller en digitaal display

De Triton2 is een 4,1-inch digitaal display van slechts 8 mm dik en stuurautomaatcontroller en is eenvoudig te installeren en te gebruiken.
Met Met de Triton2 pilot toetsenbord wordt uw Triton² scherm een volledig uitgeruste bedieningsunit die de besturing van uw B&G stuurautomaat overneemt.

Belangrijkste kenmerken: - Optische binding: Met een optisch gebonden 4,1-inch LCD-scherm, stelt Triton² u in staat om duidelijk te zien onder alle omstandigheden met zijn grote, heldere kleurenscherm dat 100% vrij is van condensatie of beslaan.
- Efficiënte LCD-technologie: Transflectieve LCD-technologie maakt gebruik van gereflecteerd omgevingslicht om het zicht overdag te verbeteren, waardoor het duidelijkste speciale zeilscherm beschikbaar is. LED-achtergrondverlichting biedt een zeer instelbare verlichting wanneer dat nodig is, waardoor Triton² uitzonderlijk efficiënt is en de beschikbare tijd van uw batterijcapaciteit verlengt.
- Gemakkelijk te gebruiken: Triton² biedt eenvoudige schermmenu's die worden bediend door soft-touch en betrouwbare waterdichte knoppen. Intuïtief ontwerp maakt het gemakkelijk om uw scherm te configureren en te gebruiken.
- Ontwerp met laag profiel: Met een dikte van slechts 8 mm geeft het Triton²-instrument een slank uiterlijk aan elke boot. Bijna de helft van de afmetingen van zijn dikke concurrenten, zal Triton² niet in de weg zitten, touwen vangen of het oog beledigen!
- NMEA 2000-gecertificeerd: NMEA 2000-certificering betekent dat u erop kunt vertrouwen wanneer u Triton2 toevoegt aan een bestaand NMEA 2000-systeem. NMEA 2000-certificering opent ook een breed scala aan toekomstige uitbreidingsopties voor uw Triton²-systeem.
- Eenvoudige installatie: een ongecompliceerde montagemethode aan de voorkant en een opklikbare ring over de (4) montageschroeven, gecombineerd met een enkele NMEA 2000-verbinding die zowel stroom als netwerkgegevens draagt.
- De Triton² is eenvoudig en snel te installeren
- Autopilot-integratie: Triton² geeft B&G Pilot-gegevens weer op een duidelijk statusscherm.
- Met de toevoeging van een Triton² Pilot-toetsenbord wordt het instrument een volledig functionele Pilot-controller.

In de verpakking:
- Triton2 digitale display (000-13294-001)
- Triton2 autopiloot controller (000-13296-001)
Normale prijs € 958,40 Speciale prijs € 814,95
SKU
000-13561-001
Triton2-scherm:
Het kleuren Triton2-scherm biedt zeilers een duidelijke visuele weergave van de belangrijkste instrumentgegevens, waaronder snelheid, diepte, wind, koers, AIS-doelen, GPS-gegevens en meer. Een optisch gebonden display betekent absoluut geen condensatie of condensvorming, terwijl de transflectieve LCD-technologie uitzonderlijk contrast en zichtbaarheid biedt - dag of nacht - terwijl ze minder energie verbruiken dan traditionele schermen met alleen achtergrondverlichting. Het flexibele, NMEA2000 gecertificeerde Triton² Display kan worden geïntegreerd in een breder navigatiesysteem en ook worden gecombineerd met een Triton² Pilot-toetsenbord en NAC-stuurautomaatcomputer om een compleet stuurautomaatregelsysteem te creëren met B&G-stuurspecifieke stuurautomaatalgoritmen.

Stuurautomaat / pilootregelaar:
Dit intuïtieve toetsenbord kan worden gecombineerd met het Triton²-instrumentenbeeldscherm om een volledig uitgeruste stuurautomaatcontroller te creëren. Profiteer van de intelligente sail-specifieke functionaliteit van B&G voor kompas- en windbesturing, slimme manoeuvreerbesturingen voor eenvoudig overstag gaan en gybing en MFD / kaartplotterintegratie voor routepunten en routebeschrijvingen. Neem de volledige controle over uw stuurautomaat met een eenvoudig toetsenbord met zeven toetsen, gebouwd voor een veilige en betrouwbare werking onder alle omstandigheden.
Meer informatie
Merk B&G
Kleur Zwart
Specificaties Specificaties:

Display:
- Afmetingen 118 x 115 x 28 mm (4,6 x 4,5 x 1,1 inch)
- Gewicht 0,32 kg (0,7 lbs)
- Stroomverbruik 1,8 Watt
- Netwerkbelasting 3 LEN
- Kleur Zwart
- Schermgrootte 4,1 inch (diagonaal). Beeldverhouding 4:3
- Schermtype Transflective TFT-LCD, gelijmd. Witte LED-schermverlichting
- Schermresolutie 320 x 240 pixels
- Verlichting Wit voor dagmodus Rood, groen, blauw of wit voor nachtmodus
- Milieubescherming, waterbestendigheid IPx7
- Milieubescherming, vochtigheid tot 95% RH
- Kompasveilige afstand 300 mm (1,0 in.)
- Bedrijfstemperatuur -15 ºC tot +55 ºC (5 ºF tot +131 ºF)
- Opslagtemperatuur -30 ºC tot +70 ºC (-22 ºF tot +158 ºF)

Stuurautomaat:

- Afmetingen 60 x 115 x 32 mm (2,4 x 4,5 x 1,3 inch)
- Gewicht 0,12 kg (0,3 lbs)
- Stroomverbruik 1,4 Watt
- Netwerkbelasting 3 LEN
- Kleur Zwart
- Milieubescherming, waterbestendigheid IPx7
- Milieubescherming, vochtigheid tot 95% RH
- Kompasveilige afstand 300 mm (1,0 inch)
- Bedrijfstemperatuur -15 ºC tot +55 ºC (5 ºF tot +131 ºF)
- Opslagtemperatuur -30ºC tot +70 ºC (-22 ºF tot +158 ºF)
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!