B&G Nemesis Hub

Met de Nemesis Hub kunt u twee of meer Nemesis 9 of 12 displays voor zeilers combineren, bij de mast, in de cockpit of aan het roer.

In de verpakking:
- Nemesis Hub (000-15683-001)
- Nemesis power / ethernet hub interconnect kabel (000-15740-001)
€ 453,75
SKU
000-15683-001
Nemesis displays zijn de perfecte oplossing voor het weergeven van alle cruciale zeilgegevens die u nodig hebt bij de mast, in de cockpit of aan het roer; als één scherm of als meerdere schermen via de Nemesis Hub. Het superheldere touchscreen met instelbare gegevens, kleurenpaletten en schermverlichting biedt een uitstekende zichtbaarheid, vanaf elke plek op de boot en onder alle omstandigheden. Het Nemesis display kan ook volledig worden aangepast; Kies uit vooraf geconfigureerde sjablonen, stel automatische dashboards in of maak uw eigen sjablonen. U kunt uw vertrouwde zeilgegevens en unieke software via uw netwerk bekijken zoals u dat wilt, zodat u altijd de meest nauwkeurige gegevens bij de hand hebt.

Zichtbaarheid en veelzijdigheid
Een helder touchscreen met superbrede kijkhoek vanaf elke richting en afstand, ook bij gebruik van een gepolariseerde zonnebril. Met instelbare gegevens, kleurenpaletten en schermverlichting biedt dit scherm optimale weergave onder alle omstandigheden, zowel bij de mast als in de cockpit.

Volledig instelbaar
Dit all-in-one instelbare display kan zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd, terwijl de gebruiksvriendelijke drag & drop editor volledige aanpassing mogelijk maakt met een grote keuze aan grafische meters, SailSteer, tankniveaus, digitale gegevens, IP-camerabeelden, histogrammen en afbeeldingen. Hiermee kunt u de gewenste gegevens, visualisatie, grootte en positie selecteren. U kunt ook kiezen uit een aantal vooraf geselecteerde, ingebouwde B&G dashboards en sjablonen.

Met extra automatische contextmodi kunt u kiezen welke zeilgegevens u wilt weergeven op basis van uw koers of zeilmodus: Upwind, Reaching, Downwind, Pre-start of Motoring.

Integratie
U kunt volledig vertrouwen op Nemesis dankzij de toepassing van hoogwaardige componenten en vele test- en ontwikkeluren onder alle omstandigheden, in combinatie met de meest nauwkeurige zeilgegevens die beschikbaar zijn via uw B&G netwerk en instrumenten. De betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van zowel de gegevens als het display bieden u het vertrouwen dat u nodig hebt om de juiste beslissing te nemen wanneer dat nodig is.
Meer informatie
Merk B&G