B&G Nemesis 12 display / MFD

De B&G Nemesis 12 is een perfecte oplossing voor het geven van alle cruciale zeilgegevens die u nodig heeft op de mast, in de cockpit of op de stuurstand, als enkele of als meerdere schermen via de Nemesis Hub.

Belangrijkste kenmerken:
- Vooraf ingestelde dashboards of eenvoudig te gebruiken drag & drop editor voor volledige instelbaarheid
- Uitgebreide keuze aan digitale gegevensschermen, zoals grafische meters, SailSteer, tankniveaus, IP-camerabeelden, histogrammen en afbeeldingen
- Contextmodi: Upwind, Reaching, Downwind, Pre-start, Motoring
- Helder touchscreen met superbrede kijkhoeken
- Instelbare kleurenpaletten en schermverlichting voor optimale weergave onder alle omstandigheden
- Verticale of horizontale montage
- Aansluitmogelijkheid voor meerdere schermen via de Nemesis Hub
- Ethernet en/of NMEA2000
€ 5.486,14
SKU
000-15612-001
De Nemesis 12 is de perfecte oplossing voor het weergeven van alle cruciale zeilgegevens die u nodig hebt op de mast, in de cockpit of op de stuurstand; als enkele of als meerdere schermen via de Nemesis Hub. Het superheldere aanraakscherm, met instelbare gegevensgroottes, paletten en achtergrondverlichting, biedt uitstekende zichtbaarheid, waar u ook bent op de boot en onder alle omstandigheden. Het Nemesis-display is ook volledig aanpasbaar; kies uit vooraf ingestelde sjablonen, stel automatische zeilpuntdashboards in of maak volledig uw eigen - u kunt uw vertrouwde zeilgegevens en unieke software van uw netwerk bekijken zoals u dat wilt, zodat u de meest nauwkeurige gegevens direct voor uw ogen krijgt jij, de hele tijd.

Zichtbaarheid en veelzijdigheid
Een helder IPS SolarMax™ HD touchscreen met superbrede kijkhoek vanaf elke plek aan boord, ook wanneer u een gepolariseerde zonnebril draagt. Met instelbare gegevens, kleurenpaletten en schermverlichting biedt dit display een optimale weergave onder alle omstandigheden, zowel bij de mast als in de kuip.

Volledige aanpassing
Dit alles-in-één aanpasbare display kan zowel staand als liggend worden gemonteerd, terwijl de gebruiksvriendelijke drag & drop-editor volledige aanpassing mogelijk maakt met een ruime keuze aan grafische meters, SailSteer, tankniveaus, digitale gegevens, IP-camera weergaven, histogrammen en afbeeldingen. Hiermee heeft u de vrijheid om de data, visualisatie en de gewenste grootte en positie te selecteren, of u kunt eenvoudigweg kiezen uit een keuze uit vooraf geselecteerde ingebouwde B&G dashboards en sjablonen.

Met extra automatische contextmodi kunt u de zeilgegevens kiezen die u wilt weergeven op basis van uw zeilpunt of zeilmodus: Bovenwind, Bereik, Onderwind, Pre-start of Motoring.

Integratie
Het gebruik van componenten van commerciële kwaliteit en urenlang testen en ontwikkelen door zeilers onder alle omstandigheden, gecombineerd met de meest nauwkeurige zeilgegevens die beschikbaar zijn via uw B & G-netwerk en instrumenten, zorgen ervoor dat u volledig kunt vertrouwen op Nemesis. De betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van zowel de gegevens als de weergave geven u het vertrouwen dat u nodig heeft om de juiste beslissing te nemen, wanneer dat nodig is.
Meer informatie
Merk B&G
Specificaties Connectiviteit
Connectiviteit
Ethernet 1 x 100 Mbit
NMEA 2000 1 x NMEA 2000 Micro-C, 1 LEN
Wifi 802.11 b / g

Scherm
Resolutie 1280 x 800
Scherm helderheid 1500 nits
Grootte en type 12 "IPS SolarMAX HD
Hoeken bekijken 80 boven / onder, + / 80 links / rechts

Elektrisch
Stroomverbruik, max. 19W
Aanbevolen zekeringwaarde 2 Amp
Voedingsspanning 10 - 32 V gelijkstroom

Milieu
Bedrijfstemperatuurbereik -15 ° C tot + 55 ° C (-5 ° F tot 131 ° F)
Opslag temperatuurbereik -20ºC tot + 60ºC (-4ºF tot 140ºF)
Waterdichtheid IP67

MFD
Veilige kompasafstand - Metrisch, imperiaal 300 mm (12 ")

Fysiek
Afmetingen (bxhxd) 310 x 208 x 72 mm (12,2 x 8,2 x 2,8 inch)
Montage type Flush, Paneel

Andere
Garantieperiode 2 jaar
Koppel Touch screen
Talen Chinees [vereenvoudigd], Nederlands, Engels, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Noors, Portugees, Spaans, Zweeds
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!