Lierhendels

Lierhendels
Ergonomisch ontworpen om efficiënt kracht over te breng. De ANDERSEN Auto-Lock Handle is afgewerkt in hooggepolijst roestvrij staal en elke handgreep is voorzien van een groot snelontgrendelingssysteem met drukknop voor verwijdering, automatische vergrendeling voor veilige plaatsing en soepele bediening met één hand. De handgrepen zijn gemaakt van profielgeperst roestvrij staal en zijn zowel licht als sterk voor jarenlang regelmatig gebruik.

ANDERSEN standaard lierhandgrepen met vergrendeling bieden kenmerkende roestvrijstalen elegantie en duurzaamheid in een basisformaat met een reeks handgreepopties die passen bij persoonlijke voorkeur of toepassing.

De Ronstan Quick-Lock is de snelste en meest gebruiksvriendelijke lierhandgreep die beschikbaar is voor zowel race- als cruisezeilers. Naast het supersnelle grijp-en-losmechanisme voor verwijdering met één hand, is het de enige handgreep met het gepatenteerde automatische snelvergrendelingsmechanisme waarmee u de handgreep in de lier kunt plaatsen zonder een hendel in te drukken of een knop te draaien.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
 1. Ronstan Quick lock lierhendel 250 mm - palm grip
  Rating:
  0%
  € 199,86
 2. Ronstan Quick Lock lierhendel 200 mm - palm grip
  Rating:
  0%
  € 229,95
 3. Ronstan Quick Lock lierhendel 250 mm
  Rating:
  0%
  € 180,45
 4. Ronstan Quick Lock lierhendel 200 mm
  Rating:
  0%
  € 175,90
 5. Andersen RVS lierhendel 250 mm
  Rating:
  0%
  € 80,80
 6. Andersen RVS lierhendel 200 mm
  Rating:
  0%
  € 80,80
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina