Fishfinder Garmin Striker Plus 5cv

De Garmin Striker Plus 5cv is een toonaangevende 5-inch GPS fishfinder met sonar en "Quickdraw Contours Mapping" software en inclusief transducer voor de ingebouwde Garmin CHIRP traditionele sonar en de CHIRP ClearVü scan-sonar. Met de ingebouwde GPS kunnen waypoints gemarkeerd en routes gecreëerd worden.Het heldere scherm is zeer goed afleesbaar in zonlicht en geeft perfect beeld van wat er onder water gebeurd. Door de gebruiksvriendelijke bediening kunt u snel en eenvoudig navigeren naar de functie die u nodig hebt. Bovendien wordt de Striker Plus Plug&Play geleverd zodat u direct aan de slag kunt!
In de verpakking:
STRIKER Plus 5cv fishfinder
GT20-TM transducer
Power/data kabel
12-pins naar dubbele 4-pins transduceradapterkabel
Tilt/swivel mount
Hardware
Documentatie
Normale prijs € 369,00 Speciale prijs € 325,00
SKU
010-01872-01
De STRIKER Plus 5cv fishfinder met een helder 5 inch scherm en ingebouwde GPS beschikt over Garmin CHIRP traditioneel echolood, Garmin CHIRP ClearVü scanning-echolood en Quickdraw Contours software voor het tekenen van kaarten. Dankzij de ingebouwde GPS kunt u uw via-punten markeren en er naar navigeren en het geeft de snelheid van uw boot weer.

Garmin Quickdraw Contours
Niemand kent de wateren waar u vist beter dan uzelf. Tijdens trolling langs de kustlijnen en in de diepte maakt Quickdraw Contours kaartsoftware HD-viskaarten van de plekken waar u bent geweest. Er is geen speciale kennis vereist.

Helderheid van CHIRP ClearVü
De STRIKER Plus 5cv visvinder bevat Garmin CHIRP technologie in combinatie met Garmin ClearVü™ scanning-echolood voor een bijna fotografische breed beeld van wat er onder uw boot gebeurt. Structuren, onderwaterobjecten en vissen worden duidelijk weergegeven. Deze transducer gekoppeld met Garmin CHIRP traditioneel echolood voor opmerkelijke doelenscheiding helpt u om meer vis te vangen.

GPS-fishfinder
De ingebouwde, ultragevoelige GPS vindt en behoudt uw positie waar u ook op het water bent. Met de GPS kunt u via-punten markeren voor verschillende locaties. Dus als de vissen op één plek bijten, kunt u die plek markeren en er de volgende keer naar teruggaan. Markeer havens, boothellingen en andere locaties op het meer en maak routes om er de volgende keer naar terug te gaan. Dankzij GPS kunt u ook met STRIKER Plus 5cv uw snelheid op het scherm zien, zodat u altijd weet of u met de juiste snelheid voor het gebruikte aas sleept of in gecontroleerde gebieden.

Voor u gemaakt
Vissen wordt eenvoudig met de STRIKER Plus 5cv fishfinder en is geschikt voor elke omgeving. Het heldere scherm dat goed afleesbaar is in zonlicht geeft een helder beeld van wat zich onder de boot bevindt, zelfs op de zonnigste dagen. Met de intuïtieve gebruikersinterface kunt u eenvoudig navigeren naar welke functie u nodig hebt, dus u bent altijd voorbereid op alles op het water.
Meer informatie
Merk Garmin
Specificaties Algemeen:
Fysieke afmetingen: 7.4 ' x 4.5 ' x 2.1 ' (18.8 x 11.6 x 5.4 cm)
Gewicht: 1,0 lb (0,5 kg)

Waterbestendigheid: IPX7
Schermtype: WVGA-kleur
Schermresolutie: 800 x 480 pixels

Sonarfuncties en specificaties:
Dual-frequency (50/200 kHz) sonar geschikt
Dual-beam (77/200 kHz) sonar geschikt
Ondersteunde frequenties:
- Traditioneel: 50/77/200 kHz
- CHIRP (midden en hoog)
- ClearVü 260/455/800 kHz
Zendvermogen 500 W (RMS)
Onderste vergrendeling (toont terugkeer van onder naar boven)
Watertemperatuur log en grafiek

Fishfinder-functies:
Zoom op gesplitst scherm
Ultrascroll® (geeft visdoelen weer bij hogere bootsnelheden)
Fish Symbol ID (helpt bij het identificeren van visdoelen)
AutoGain-technologie (minimaliseert rommel, maximaliseert doelen)
Verstelbare dieptelijn (meet de diepte van onderwaterobjecten)
A-scope (real-time weergave van vissen die door de transducerbalk passeren)
Watertemperatuursensor inbegrepen
pdf
(Grootte: 3.1 MB)
Striker plus
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!