Fishfinder Garmin Striker Plus 4 CV met transducer en GPS

De Garmin Striker PLUS 4CV is de kleinste fishfinder uit de Striker serie. Klein van formaat maar de prestaties en mogelijkheden zijn te vergelijken met de modellen met een groter scherm. Het scherm van de Striker 4cv is 4,3 inch. (4,9 x 7,3 cm; diagonaal 8,7 cm) en is goed afleesbaar in dag- en zonlicht. Bovendien geeft het u niet alleen informatie over wat er zich onder uw boot bevindt, maar ook de snelheid en de koers van uw boot is af te lezen op het scherm.
De Striker 4 viszoeker heeft ingebouwde GPS waarmee u in staat bent uw favoriete visplekken te markeren en terug te vinden en beschikt over CHIRP en Downvu sonar technologie (77/200 Khz) waarmee heldere en gedetailleerde beelden worden verkregen die visstructuren beter laten zien dan met een traditionele 77/200Khz transducer.
Wat is CHIRP? Door het zenden van meerdere frequenties, van laag naar hoog, die tegelijk worden gebruikt om te scannen wordt een scherper beeld gecreeerd.
De Striker 4 wordt "Plug&Play" geleverd, inclusief een spiegeltrancducer die op verschillende manieren is te bevestigen.

In de verpakking:
- Striker Plus 4 viszoeker
- Garmin dual-beam transducer
- Voedings-/gegevenskabel
- Draai-/kantelsteun
- Materiaal
- Documentatie
Normale prijs € 249,00 Speciale prijs € 215,95
SKU
010-01871-01
De STRIKER Plus 4cv fishfinder met een helder 4.3" scherm en ingebouwde GPS beschikt over Garmin CHIRP traditioneel echolood, Garmin CHIRP ClearVü scanning-echolood en Quickdraw Contours software voor het tekenen van kaarten, waarmee tot 2 miljoen acres aan content met 1-voet contouren kan worden opgeslagen. Dankzij de ingebouwde GPS kunt u uw via-punten markeren en er naar navigeren en het geeft de snelheid van uw boot weer.

Garmin Quickdraw Contours
Niemand kent de wateren waar u vist beter dan uzelf en uw medevissers. Tijdens trolling langs de kustlijnen en in de diepte maakt Quickdraw Contours kaartsoftware HD-viskaarten van de plekken waar u bent geweest. Er is geen speciale kennis vereist. STRIKER™ Plus 4cv kan nu tot wel 2 miljoen acres aan Quickdraw Contours kaarten met 1-voet contouren opslaan.

Helderheid van CHIRP ClearVü
De STRIKER™ Plus 4cv viszoeker bevat Garmin CHIRP technologie in combinatie met Garmin ClearVü™ scanning-echolood voor een bijna fotografische breed beeld van wat er onder uw boot gebeurt. Structuren, onderwaterobjecten en vissen worden duidelijk weergegeven. Deze transducer gekoppeld met Garmin CHIRP traditioneel echolood voor opmerkelijke doelenscheiding helpt u om meer vis te vangen.

GPS-viszoeker
De ingebouwde, ultragevoelige GPS vindt en behoudt uw positie waar u ook op het water bent. Met de GPS kunt u via-punten markeren voor verschillende locaties. Dus als de vissen op één plek bijten, kunt u die plek markeren en er de volgende keer naar teruggaan. Markeer havens, boothellingen en andere locaties op het meer en maak routes om er de volgende keer naar terug te gaan. Dankzij GPS kunt u ook met STRIKER™ Plus 4cv uw snelheid op het scherm zien, zodat u altijd weet of u met de juiste snelheid voor het gebruikte aas sleept of in gecontroleerde gebieden.

Voor u gemaakt
De STRIKER™ Plus 4cv viszoeker maakt vissen eenvoudig, en is geschikt voor elke omgeving. Het heldere scherm dat goed afleesbaar is in zonlicht geeft u een helder beeld van wat zich onder uw boot bevindt, zelfs op de zonnigste dagen. En het grotere scherm geeft u een beter beeld van wat er onder de boot gebeurt. Met de intuïtieve gebruikersinterface kunt u eenvoudig navigeren naar welke functie u nodig hebt, dus u bent altijd voorbereid op alles op het water.
Meer informatie
Merk Garmin
Specificaties Algemeen:
Fysieke afmetingen: 9.8 x 17.4 x 4.5 cm
Gewicht: 0.3 kg
Waterbestendigheid: IPX7
Type scherm: QSVGA
Schermgrootte, BxH: 4.3"
Schermresolutie, BxH: 272 x 480 pixels

Kenmerken:
Aanvullend
- Geïntegreerde GPS
- Via-punten markeren
- Koers over de grond (COG)
- Stroomverbruik @ 12 V: 0.40 A

Met sensor voor watertemperatuur Ja
Geschikt voor dual-frequency echolood Ja
Zendvermogen 300 W (RMS)
Aanpasbare dieptelijn (meet de diepte van objecten onder water) Ja
S-scope (realtime-weergave van de vis die de straal van de transducer passeert) Ja
Ondersteunde frequenties
Traditioneel: 50/77/200 kHz
CHIRP (middenband en hoge bandbreedte)
ClearVü: 260/455/800 kHz
Watertemperatuurlog en -kaart Ja
Voltagebereik 10-20 Vdc input
Bodem vast (geeft opbrengst vanaf bodem aan) Ja
Geluidssignalen Ja
Geschikt voor dual-beam echolood Ja
Fish Symbol-ID (helpt bij het bepalen van vislocaties) Ja
AutoGain-technologie (overzichtelijk scherm zonder opsmuk) Ja
Ultrascroll® (vislocaties weergeven bij hogere snelheden) Ja
Zoomen met split-screen Ja
pdf
(Grootte: 3.1 MB)
Striker plus