Victron Phoenix omvormer Compact 24/1600

Technische specificaties:
Voltage: 24 Volt
Capaciteit (Ah) 1600VA
Type omvormer Victron omvormer 230V
Systeemspanning (DC) 24VDC
Uitgangsspanning (AC) 230VAC
Ingebouwd stopcontact Nee
Lengte 110 mm
Breedte 214 mm
Hoogte 375 mm
Gewicht 10,00 kg
€ 785,00
SKU
CIN241620000
De Phoenix Omvormer Compact is een zuivere sinusgolf-omvormer met een hoge efficiëntie. De omvormer is ontwikkeld voor professionele taken en geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Alle Phoenix omvormers met een vermogen van 1200VA of meer zijn voorzien van een interactieve RS-485 aansluiting. SinusMax technologie:
Een van de eigenschappen van de SinusMax-technologie is het hoge piekvermogen. De Phoenix omvormers zijn daarom zeer geschikt voor apparaten die een hoog startvermogen vragen zoals koelkasten, vrieskasten, elektromotoren en airconditioners.
- Praktisch onbegrensd vermogen dankzij parallelschakeling
Twee tot zes Phoenix omvormers kunnen parallel geschakeld worden. De omvormers kunnen bovendien in 3 fase configuratie geschakeld worden.
- Overschakelen naar een andere voedingsbron: de volautomatische omschakelautomaat
De MultiPlus heeft een geïntegreerde omschakel automaat en de laadfunctie kan uitgeschakeld worden. De omschakeltijd van de MultiPlus is zo kort dat computers en andere gevoelige apparaten ongestoord blijven functioneren. - Computer aansluiting
Alle Phoenix omvormers met een vermogen van 1200VA of meer zijn voorzien van een interactieve RS-485 aansluiting. Met onze VEConfigure software (gratis beschikbaar op onze website) en de MK3-USB VE.Bus naar USB interface kunnen alle parameters op eenvoudige wijze ingesteld en uitgelezen worden. De Phoenix omvormers kunnen aangesloten worden op ons VENet netwerk, of op andere computer gestuurde management systemen.
- Nieuwe hoog-vermogen toepassingen
Het enorme uitgangsvermogen dat bereikt wordt door parallelschakeling van Phoenix omvormers biedt ongekende mogelijkheden.
Meer informatie
Merk Victron
Kleur Blauw
Specificaties Technische specificaties:
Capaciteit (Ah) 1600VA
Type omvormer Victron omvormer 230V
Systeemspanning (DC) 24VDC
Uitgangsspanning (AC) 230VAC
Ingebouwd stopcontact Nee
Lengte 110 mm
Breedte 214 mm
Hoogte 375 mm
Gewicht 10,00 kg
Voltage 24V
pdf
(Grootte: 218.8 KB)
Victron Phoenix Compact omvormer datasheet
pdf
(Grootte: 1.5 MB)
Victron Phoenix Compact omvormer handleiding