Em-Trak sailor pakket B360 en S300 AIS en splitterNormale prijs € 844,00 Speciale prijs € 760,00
SKU
413-0104
Het em-trak Sailor Pro-pakket is een gebundeld pakket van de em-trak B360 krachtige 5 W Klasse B en S300 VHF Antennesplitter waarmee een enkele VHF-antenne kan worden gedeeld door uw VHF-radio en AIS Klasse B.

Het IPx7 Sailor Pro-pakket is ideaal voor gebruik in barre maritieme omgevingen en biedt een unieke combinatie van taaiheid en prestaties. Klein en robuust, schok- en trillingsbestendig Dit gebundelde pakket bevat de hoogwaardige water- en weerbestendige B360 5W Klasse B met ingebouwde WiFi en de water- en weerbestendige S300 VHF-antennesplitter.

Ontvang en toon alle AIS-transmissies in realtime en verzend uw eigen positie met de volledig robuuste em-Trak B360 AIS Klasse B. FCC, USCG, Canadees en wereldwijd gecertificeerd, de B360 AIS Klasse B levert de beste prestaties en betrouwbaarheid met het laagste vermogen consumptie. Gegarandeerde plug-and-play-compatibiliteit met elk weergavesysteem en een navigatieapplicatie maken direct het volledige scala aan AIS-gerelateerde waarschuwingen mogelijk.

Met de WiFi-functie kunnen apparaten zoals iPads of andere mobiele apparaten draadloos verbinding maken met de B360 en AIS-, GPS- en gemultiplexte NMEA-gegevens ontvangen voor gebruik in mobiele apps zoals iNavX, iSailor en meer.

Beide producten in dit pakket zijn volledig robuust voor langdurig continu betrouwbaar gebruik, zelfs in de meest ruige maritieme omgevingen. Volledig water- en vochtbestendig, interne elektrische afscherming ter bescherming tegen afvoerende interferentie door andere elektrische apparaten en een uniek chassissysteem dat de elektronica beschermt tegen de langetermijneffecten van trillingen.

Als u op zoek bent naar een robuust, krachtig AIS-transceiver- en splitterspakket dat u veilig houdt, compatibel is met al uw navigatietoepassingen, het laagste stroomverbruik en de beste prestaties biedt, dan is de Sailor Pro de ideale keuze voor u.
Meer informatie
Merk Em-trak
Specificaties - FCC & USCG & International gecertificeerde standaard AIS klasse B
- Klein en lichtgewicht
- Krachtig water- en weerbestendig IPx7 5W Klasse B met ingebouwde WiFi
- Volledig robuust, Water, Vocht, ZOUT MIST, Schok, Trillingsbestendig
- Meerdere interfaces: NMEA0183, NMEA2000 zorgt voor plug-and-play-compatibiliteit met de meeste display-systemen
- Interne GPS-antenne betekent dat een externe GPS-antenne optioneel is
- Hoogwaardige kwaliteit, ontworpen om lang mee te gaan
- HF-AIS kerntechnologie voor verbeterde AIS berichtverwerking - zie meer zie verder
- Wereldwijde 3 jaar garantie
Vermogen (kW - PK) 5W
pdf
(Grootte: 2.3 MB)
Em-trak S300
pdf
(Grootte: 4.3 MB)
Sailor Pro Em-trak