Side-Power Boegschroef SE 80/185T 12V

Levering: exclusief zekeringhouder, zekering, bedieningskabel, paneel en tunnel.
Zie hiervoor "toebehoren"
€ 1.873,00
SKU
910.026.0
Elke booteigenaar kent de problemen bij het manoeuvreren in kleine ruimtes en het gevoel niet de volle controle over de boot te hebben. Varen is om plezier te hebben. Waarom uw dag op het water eindigen met een stressvolle ervaring?
Een Sidepower boegschroef biedt de hulp om volledige controle te houden bij afmeren en wegvaren, ongeacht de wind en de stroming. Sidepower geeft u het vertrouwen om te genieten van uw spaarzame vrije tijd. Sidepower biedt een unieke serie "slimme" bedieningspanelen, een belangrijk onderdeel van een boegschroef systeem. Kies voor ons compacte tiptoetspaneel, de populaire joystick systemen of het nieuwe revolutionaire <> paneel met de meest intuïtieve boegschroefbediening ooit. Of kies voor een radio remote voor volledige mobiliteit aan boord. "Mix of Match" de keus is aan u.

Design;
Compacte afmeting voor gemakkelijke plaatsing
moderne styling
geen zichtbare schroeven

Eenvoudige bediening;
ingebouwd aan/uit systeem
controle lamp
gemakkelijke boegschroef bediening

Veiligheid;
kinderveilig aan/uit systeem
automatische deactivering
geen toevallige inschakeling
power/controle lamp

Kwaliteit;
waterdicht (IP65)
UV bescherming
multi-voltage (12 & 24V)
<> bedrading
CE-goedkeuring

Betrouwbaarheid;
Speciaal vervaardigd voor professioneel gebruik, waarbij de kwaliteit behouden blijft.
in huis produktie, assemblage en kwaliteitscontrole
2 jaar beperkte garantie

Intelligent Power Control; Alle Side-Power boegschroeven zijn voorzien van de revolutionaire Intelligent Power Control (IPC) functie die automatisch beveiligt tegen de risico's die verbonden zijn aan het gebruik van een elektrische gelijkstroom boegschroeven. De nieuwe microprocessor besturing (IPC) is standaard op alle elektrische boegschroeven, en beschermt uw schip en bemanning tegen de meest voorkomende boegschroef storingen. De IPC functie verminderd tevens de slijtage van de relais en in het geval de relais mogelijk een vast slag storing zouden hebben, schakelt de boegschroef door de IPC functie automatisch uit. Side-Power heeft deze unieke functie gepatenteerd en is de enige fabrikant wereldwijd welke deze veiligheidsfunctie plaatst op al haar boegschroef modellen.

Complete set bestaat uit:
Boegschroef
Tunnel
Bedieningspaneel
Bedieningskabel
Zekeringhouder
Zekering
(deze artikelen dient u dus los te bestellen! De kabel is schip lengte afhankelijk zo ook de tunnel en er zijn meerdere soorten bedieningspanelen te verkrijgen. Zie verwante producten hieronder en kijk vervolgens onder de categorie om alle kabels/bedieningspanelen te zien en maak vervolgens uw keuze)
Meer informatie
Merk Side-Power
Afzekerwaarde (A) 400
Bootlengte 10 - 15 mtr
Tunneldiameter 185 mm
Min Accu (CCA) 550
Propellor Dubbel
Aantal Schroefbladen 5
Stuwkracht bij 12/24V (kg) 96
Voltage 12V
Vermogen (kW - PK) 4
pdf
(Grootte: 3.7 MB)
SE80 SE100 SE130
pdf
(Grootte: 4.3 MB)
Side Power spec sheet boegschroef