Pure Expertise de Watersportwinkel

Deutsch
English
Contact
Waarom bij ˇns kopen?
Voorwaarden
Vragen?
Een ogenblik alsjeblieft....

Wij zoeken de betreffende artikelen en artikelgroepen op!

 

Alle artikelen

Victron > Acculaders

Algemeen

Overig Victron

Inclusief BTW! Andere valuta: GBP USD

Acculaders Victron acculader algemeen
Klik voor vergroting

Victron acculader algemeen

Produktinformatie

Acculader Victron Blue Power:

  • -------------------------------

Volledig in epoxyhars gegoten acculader: waterdicht en schokvast en beschermd tegen oververhitting. Water, olie, roet en vuil kunnen de Victron Blue Power lader niet beschadigen. De behuizing is een aluminium gietstuk. In het gietstuk is de elektronica geplaatst en vervolgens is het geheel volgegoten met epoxyhars. De Victron Blue Power acculader mag toegepast worden op plaatsen waar het heel warm kan worden, zoals een machinekamer. Bij hoge temperaturen (tot 60░C) zal de laadstroom afnemen, maar de Victron Blue Power blijft heel!
Nadat de absorptie spanning bereikt is zal de laadstroom geleidelijk afnemen. Zodra de stroom laag genoeg is, dan wel na 20 uur laden, zal de Victron Blue Power acculader terugschakelen naar druppellading. De accu hoeft na het laden niet losgekoppeld te worden. Een nieuwe laadcyclus wordt alleen ge´nitieerd na onderbreking van de voedingsspanning.

Acculader Victron Centaur:


  • ---------------------------

De centaur charger heeft een aluminium behuizing met epoxy poeder coating, afdekplaat ter bescherming tegen condens, roestvrijstaal bevestigingsmateriaal, elektronica beschermd met acryllak. Allemaal maatregelen die de bestendigheid tegen vocht, roet en chemicaliŰn vergroten. De laders zijn ook beschermd tegen hoge omgevingstemperatuur. Ttemperatuursensoren zorgen er voor dat de laadstroom teruggeregeld wordt voordat schade door oververhitting kan ontstaan.

3 Traps laadkarakteristiek met temperatuur compensatie. Alle modellen zijn geschikt voor 90 tot 265 Volt ingangsspanning. Drie ge´soleerde uitgangen die ieder de maximum uitgangsstroom kunnen leveren. De laadspanning wordt gecompenseerd met een interne temperatuur sensor en kan met dip switches ingesteld worden voor open lood accu's, gel accu's of AGM Accu's.

Acculader Victron Phoenix:


  • ---------------------------

Adaptieve 4-traps laadkarakteristiek: Bulk-Absorption-Float-Storage.
Drie uitgangen waarvan een begrensd op 4A.

Het microprocessor gestuurde adaptieve accu management systeem kan afgeregeld worden voor verschillende soorten accu's. De adaptieve functie past het laadproces automatisch aan aan het gebruik van de accu.

Het microprocessor gestuurde 'adaptieve' accu management systeemkan afgeregeld worden voor verschillende soorten accu's. De adaptieve functie past het laadproces automatisch aan aan het gebruik van de accu.
Bij geringe ontlading van de accu wordt de absorptie kort gehouden om overlading en overmatig gassen te voorkomen.
De Victron Phoenix lader schakelt over op 'opslag' wanneer er gedurende meer dan 24 uur geen ontlading plaatsvindt. De spanning wordt dan verlaagd tot 2,2 V/cel (13,2V voor een 12 V accu).De accu zal dan nauwelijks meer gassen en corrosie van de positieve platen wordt zoveel mogelijk beperkt. Eens per week wordt de spanning verhoogd tot absorptie niveau om de accu weer bij laden; dit voorkomt stratificatie van het elektrolyt en sulfatering van de platen. Na een diepe ontlading wordt de absorptietijd automatisch verlengd om de accu volledig te laden.

Acculader Victron Skylla:


  • ------------------------

Twee onderling ge´soleerde uitgangen, tweede uitgang begrensd op 4A.
De TG-generatie laders zijn licht en compact door toepassing van hoogfrequent technologie. De laadspanning kan aangepast worden aan elk type open en gesloten accu.
Om spanningsverlies door kabelweerstand te compenseren kan de laadspanning rechtsreeks gemeten worden op de accu.
Een externe sensor meet de temperatuur en zorgt ervoor dat de laadspanning afneemt wanneer de accutemperatuur stijgt.