Pure Expertise de Watersportwinkel

Deutsch
English
Contact
Waarom bij ůns kopen?
Voorwaarden
Vragen?
Een ogenblik alsjeblieft....

Wij zoeken de betreffende artikelen en artikelgroepen op!

 

Alle artikelen

Raymarine > Raymarine Radar

Algemeen

Overig Raymarine

Inclusief BTW! Andere valuta: GBP USD

Raymarine Radar Raymarine radar
Klik voor vergroting

Raymarine radar

Produktinformatie

Radar voordelen

Wat is mijn positie ten opzichte van mijn omgeving? Is er een gevaarlijk object in de buurt, of vorm ik een gevaar voor anderen? Radar is een geweldig navigatiehulpmiddel waarmee u kunt:

Objecten volgen
Niet iedereen zendt AIS uit! Gebruik MARPA* (mini-automatic radar plotting aid) om een schip te identificeren en zie informatie over zijn koers, snelheid, dichtste naderingspunt (closest point of approach CPA) en tijd tot dichtste nadereringspunt (time closest point of approach TCPA), etc.

Raymarine HD Color scanners presteren onder alle weersomstandigheden optimaal, zodat u zelfs door onweersbuien heen objecten kunt onderscheiden. U kunt ook buien in de gaten houden en daarop anticiperen.


Technologie en software - wat is het verschil? Raymarine heeft 4 verschillende types radar-antennes:

Digital - 8 kleuren resolutie
HD Color - 256 kleuren resolutie
SHD Color - 256 kleuren resolutie
Quantum Chirp puls compressie

Radomes
Digitale en HD Color radomes zijn ideaal wanneer stroomverbruik belangrijk is en de plaats om een antenne te plaatsen beprekt. De radomes bieden onder de moeilijkste omstandigheden een perfecte oplossing voor zeilschepen, RIB's en kleine motorschepen. De HD Color radomes gaan nog een stapje verder met extra functies en nog hogere resolutie.

Nieuw voor 2016 is de Quantum radome met WiFi

Raymarine Radar Quantum, met CHIRP puls compressie technologie,ontwikkelt door FLIR, is de volgende generatie van de maritieme radar. Quantum levert superieure radar beelden op groot en kort bereik. GeÔntegreerde Wi-Fi en dunne bekabeling vereenvoudigt de installatie. Quantum Energie efficiŽntie en lichtgewicht ontwerp biedt een veilige uitgestraald emissie niveau en een aanzienlijk minder stroomverbruik.

Superieure Imaging Radar
Door FLIR's exclusieve ATX ™ geavanceerde technologie worden doelen zoals schepen, rotsen en boeien met een ongeŽvenaarde resolutie weergegeven.

CHIRP Pulse Compression

  • Uitstekende korte afstand doel detectie en verbetert detail met 6m minimale afstand (afhankelijk van antenne hoogte)
  • CHIRP pulscompressie zorgt voor een superieure beeldvorming op lange afstand.


Vereenvoudigde installatie

  • Eenvoudige Wi-Fi Connectie tussen Quantum en alle MFD's die voorzien zijn van Raymarine Lighthouse II software
  • Omdat de Quantum radar weinig stroom verbruikt is de voedingskabel dun en daarom gemakkelijk door het schip te trekken
  • weegt 50% minder dan de traditionele magnetron radars
  • Veilig Emissies dankzij Quantum's low power solid state radar zender
  • Zeer laag energieverbruik (17 Watt bij zenden en 7 watt in standby)


Open antenne
Raymarine HD & Super HD Color Open Array Radar

Raymarine HD Color radars maken gebruik van een revolutionaire technologie om doelen op te sporen, door vrijwel alle ruis te filteren en zoveel mogelijk data uit de ontvangen echo te halen. De prestaties zijn hoogstaand en uniek voor de pleziervaart.

Super HD Color gaat nog een stap verder door de digitale signaalverwerking welke de resolutie nog verbetert. Door de meerlaags kleurenweergave worden targets nog gedetailleerder en beter zichtbaar.