Pure Expertise de Watersportwinkel

Deutsch
English
Contact
Waarom bij óns kopen?
Voorwaarden
Vragen?
Een ogenblik alsjeblieft....

Wij zoeken de betreffende artikelen en artikelgroepen op!

 

Alle artikelen

Pompen > Pompen Jabsco

Algemeen

Overig Pompen

Inclusief BTW! Andere valuta: GBP USD

Pompen Jabsco Algemene Informatie:

Algemene Informatie:

Produktinformatie

Hier vindt u de volgende Jabsco pompen :

Waterdruksystemen:
Een modern boordwaterdruksysteem is eenvoudig, geruisarm en gemakkelijk te onderhouden en levert heet of koud water door eenvoudig een kraan te openen. Ook is het veelzijdig genoeg om naar behoefte het volle debiet of slechts een druppeltje te leveren.
Membraanpompen leveren een gelijkmatige waterstroom onder goede druk en zijn geschikt voor boten tot 20m lang - eenvoudig en voor het aantal aftappuntenop uw boot geschikt model te kiezen.
Lenspompsystemen:
Een onontbeerlijk hulpmiddel op elke boot is een Handlenspomp op een plaats waar hij zonder ongemak langdurig ononderbroken bediend kan worden. Een goed ontworpen handpomp kan slechts moeilijk verstopt raken wegens de grote doorsnede van de slang en kleppen en een ééndelig membraan.
Dompelpompen zijn speciaal ontworpen voor montage in het laagste deel van de kim. Deze electrische centrifugaalpompen zijn uiterst economisch in aanschaf en hebben een hoog debiet Het debiet neemt echter bij toenemende opvoerhoogte sneller af dan bij andere pomptypen; daarom altijd de aanbevolen opvoerhoogte controleren en in geval van twijfel altijd één maat groter kiezen.
Gootsteen & Douche afvoerpompen:
Membraanpompen kunnen voor gemakkelijke toegang op afstand gemonteerd worden omdat zij kunnen drooglopen om het laatste druppeltje water te lozen, en zijn zeer geruisarm tijdens bedrijf.
Washdown, olieverversing pompen & systemen:
Washdown pompen geven water onder druk af om modder, slib en vuil van ankers, kettingen en dekken af te spoelen. Iedereen die ooit geprobeerd heeft een vuile ankerketting met een emmer water en borstel schoon te maken terwijl hij aan dek gehesen wordt, weet het voordeel van een waterstraal om het werk voor je te doen te waarderen!
Roterende zuigerpompen werden ontworpen voor storingvrij pompen van diesel. Zij zijn zelfaanzuigend en kunnen daarom voor gemakkelijker onderhoud aangebracht worden op elke geschikte van de tank verwijderde plaats.
Olie verversing pompen: Regelmatige olieverversing is van vitaal belang voor motoronderhoud, speciaal voor dieselmotoren, want bij de meeste scheepsmotoren is het niet gemakkelijk om het carter af te tappen zonder olie op de bodem of elders te morsen. Olieverversingpompen, zowel handbediende als met electrische aandrijving, maken het leven gemakkelijker en minder vuil, doordat de olie via de peilstok opening uit het carter afgetapt kan worden.

Garantie: 1 jaar
Rule Mate pompen: 3 jaar