Pure Expertise de Watersportwinkel

Deutsch
English
Contact
Waarom bij ˇns kopen?
Voorwaarden
Vragen?
Een ogenblik alsjeblieft....

Wij zoeken de betreffende artikelen en artikelgroepen op!

 

Alle artikelen

Furuno > NavNet Blackbox radar/plotter

Algemeen

Overig Furuno

Inclusief BTW! Andere valuta: GBP USD

NavNet Blackbox radar/plotter Informatie Furuno Blackbox

Informatie Furuno Blackbox

Produktinformatie

Furuno Blackbox versies.

De Furuno Blackbox serie maakt gebruik van Ethernet, en NMEA 2000 om de kaartplotter, radar, sensoren, fishfinder, AIS, automatische piloot en vele andere componenten via een netwerk met elkaar te laten communiceren en zodoende tot een ge´ntegreerd systeem voor de navigatie aan boord te komen.
Op zich is het koppelen van deze apparatuur via een netwerk niet zo apart maar dat wordt het wel omdat zowel de kaartplotter, de radar en de fishfinder vol zitten met absolute noviteiten zoals de TimeZero™ technologie en UHD™ en FDF™ digitale signaal verwerking.

Kaartweergave
De Blackbox kaartplotters gebruiken 3D Mapmedia cartografie voor volledige 3 dimensionale kaartweergave.
Aanvullend op deze kaartweergave projecteert NavNet 3D ook satelliet fotobeelden in Satellite PhotoFusion™. Het effect van deze Fusion is dat de satellietbeelden van landmassa's (waar de waterdiepte negatief is) volledig te zien zijn terwijl de satellietweergave van plaatsen waar wel waterdiepte is doorzichtiger worden naarmate de waterdiepte toeneemt. Hierdoor kunnen op de satellietbeelden zichtbare zaken als schepen en boeien geen verwarring geven bij het interpreteren van het kaartplotter beeld.

TimeZero™ technologie
TimeZero™ techniek is ontwikkeld en ontworpen in samenwerking met MaxSea International. Door de snelle processor in de TZBB blackbox kaartplotter in combinatie met de TimeZero™ techniek is er voor de gebruiker geen schermopbouw-wachttijd meer. Elke handeling geeft een tijdloze verandering in het scherm. Zelfs met radar overlay kan het beeld tijdloos gescrolled, gezoomed en gedraaid worden. De Mapmedia kaarten en een installatie handleiding treft u aan bij "CARTOGRAFIE"
NavNet TZ touch digitale sensoren
Door de sensoren, zoals de radar en de fishfinder, te digitaliseren kunnen deze netwerk delen makkelijk in het systeem ge´ntegreerd worden. Alle elektronica zit in de units dus is een netwerk kabel voldoende voor de dataoverdracht zodat in het geval van de radar geen duimdikke kabel meer getrokken hoeft te worden.
De Ultra High Definition (UHD™) radar geeft twee separate beelden die onafhankelijk van elkaar beoordeeld en bewerkt kunnen worden. De NMEA 2000 poort op de radar geeft de mogelijkheid tot het aansluiten van NMEA 2000 sensoren die vervolgens hun informatie via het netwerk doorgeven naar het scherm. Voeding komt uit de radar. Denk bijvoorbeeld aan het aansluiten van een GPS antenne, GPS kompas of een NMEA 2000 weerstation.

Fishfinder Furuno Digital Filter (FDF™)
Furuno's nieuwe digitale netwerk fishfinder verandert elke NavNet 3D in een krachtige dubbel frequentie fishfinder met ongekende filtering mogelijkheden.

Furuno TZ
Furuno heeft op Miami bootshow de nieuwe standaard voor navigatie integratie en bedieningsgemak gedemonstreerd.
De Furuno TZ heeft een Ipad applicatie zodat bediening en weergave van alle navigatie gegevens draadloos is geworden. Het display is uitgevoerd als glaspaneel met aan de rechter zijde een roto key. De plotter wordt bediend door het touch scherm in combinatie met de roto key en andere toetsen.
De Furuno TZBB is volledig integreerbaar met alle Navnet III onderdelen.

manual manual (pdf, 897kB)